Kávé krém

Kávé krém hűsítő, élénkítő kedvelt finomság. Elsősorban kávé barátok nagy kedvence. Legalább is azon olvasóim, akik nem tudják elképzelni a reggeli ébredést egy csésze kávé nélkül, minden valószínűséggel kedvelik, vagy kedvelni fogják az alábbi receptet.

HirdetésHozzávalók

3 dkg kávé, 0,5 dkg fügekávé, 0,5 dkg zselatin, 0,5 dl tejszín, 8 dkg porcukor, 2-3 dkg pirított mogyoró.

Kávé krém Séfbabér

Kávé krém Séfbabér

Elkészítés

3 dkg daráét kávéból, 0,5 dkg fügekávéból, 1,5 dl igen erős kávét főzünk, amelyben feloldunk 0,5 dkg zselatint. 0,5 dl tejszínből kemény habot verünk és szűrőn át, hozzáöntjük az alig langyos zselatinos kávét, 8 dkg porcukorral elkeverve. Ízfokozónak 2-3 dkg durvára tört pirított mogyorót is keverhetünk hozzá. A szokásos módon mandulaolajjal kikent formákba töltjük, és 3 órán át jégszekrényben lehűtjük. ízlés szerint díszítve kínáljuk.

Hirdetés
A Séfbabér neked ajánlja !

A számodra érdekes receptekből a főmenü sorban kedvedre válogathatsz. Desszertek között találsz krémeket, süteményeket vagy tortákat, sok finom édesség elkészítését próbálhatod ki. A főételek finom ebédekhez adnak ötleteket, levesek főzéséhez tippeket. A Zöldségek eltevése télire és a Gyümölcs befőttek, lekvár, jam készítés tudományát is elsajátíthatod. Az italok készítéséhez kínálok további ötleteket. Továbbá megismerkedhetsz főzési alapokkal

További meglepetéseket ajánlok a Minden Nap Alap oldalon a Recept folyam kategóriában.

Aki szeretne többet tudni, az előzőekkel kapcsolatban a Wikipédia értékes információkkal szolgál.

Amennyiben szeretnéd receptjeimről értesülni email fiókodba, azt a Séfbabér kezdő oldalán és lent a lábrészben feliratkozásoddal megteheted. Iratkozz fel ! Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alap és az Adonisz.com Valamint ajánlom Blogger oldalaim
Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Megtalálhatóak Facebook oldalaik, kedveléseddel támogathatod

Minden Nap Alap       Séfbabér        Web oldal alapítója       Adonisz

Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

„séfbabér” csoport

„Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoport

„Adonisz” csoport

Véleményed kinyilatkoztatására hangos üzenet formájában itt, a recept alatt van lehetőséged ! Szívesen fogadom ! Köszönöm !

Summary
recipe image
Recipe Name
Kávé krém
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Translate »
%d bloggers like this: