Szerintem legalább egy jó recept jár mindenkinek

Szerintem legalább egy jó recept jár mindenkinek. Sokszor elgondolkodom azon, miért is van az, hogy egyes emberek nemtől függetlenül, egyenesen imádnak főzni és enni, mégis hajszál vékonyak. Pedig a jól sikerült finom ételeket kóstolgatni szükséges, a megfelelő zamatok eléréséhez.

Szerintem Séfbabéron

Hirdetés



Persze vannak olyanok is akik inkább kerülik a konyhát, és megrendelt ételeken élnek szívesebben. Szerintük gazdaságosabb is, nem csak kényelemből teszik azt. Az éttermekbe rendszeresen járók, egy különböző kategória, hiszen a díszesen tálalt ételeknek meg van a maga imázsa, varázsa. Kellemes és hasznos, megkóstolni új ízeket. Családi programnak bevált tevékenység. Nyaralások, utazások során talán nincs is másra lehetőség.

Szerintem Kiss Zsombor 5. éves a Séfbabéron

Jól tudjuk mindannyian, hogy az evés, ivás életünk alap szükséglete. Már a gyermekek is szívesen játszanak kis szakácsot, mert a hasznos tevékenységek végzése boldogság forrásként hatnak. Mégis mi emberek mennyire másként végezzük ugyanazt a tevékenységet.

Szerintem Kiss Nolen 2. éves a Séfbabéron

A főzés konyhaművészet, akár házi, akár mesteri szintre emelt, vagy üzemi. Talán sokan egyetértenek velem abban, hogy a legjobb az, amit a saját szánk íze szerint készítünk el. Az otthon főzéshez pedig, jár egy jó recept mindenkinek ! A Séfbabér prezentálja nektek ezt !

Hirdetés




A Séfbabér neked ajánlja !

A számodra érdekes receptekből a főmenü sorban kedvedre válogathatsz. Desszertek között találsz krémeket, süteményeket vagy tortákat, sok finom édesség elkészítését próbálhatod ki. A főételek finom ebédekhez adnak ötleteket, levesek főzéséhez tippeket. A Zöldségek eltevése télire és a Gyümölcs befőttek, lekvár, jam készítés tudományát is elsajátíthatod. Az italok készítéséhez kínálok további ötleteket. Továbbá megismerkedhetsz főzési alapokkal

További meglepetéseket ajánlok a Minden Nap Alap oldalon a Recept folyam kategóriában.

Aki szeretne többet tudni, az előzőekkel kapcsolatban a Wikipédia értékes információkkal szolgál.

Amennyiben szeretnéd receptjeimről értesülni email fiókodba, azt a Séfbabér kezdő oldalán és lent a lábrészben feliratkozásoddal megteheted. Iratkozz fel ! Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alap és az Adonisz.com Valamint ajánlom Blogger oldalaim
Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Megtalálhatóak Facebook oldalaik, kedveléseddel támogathatod

Minden Nap Alap Séfbabér Web oldal alapítója Adonisz

Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

„séfbabér” csoport

„Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoport

„Adonisz” csoport

Véleményed kinyilatkoztatására hangos üzenet formájában itt, a recept alatt van lehetőséged ! Szívesen fogadom ! Köszönöm !

Translate »