Desszertek gyűjteménye

Desszertek. Mik is azok a desszertek? Én a magam részéről ide sorolnék minden olyan étkezést kiegészítő táplálékot, amelyek Isteni finomak tudnak lenni, de a szervezetünk számára teljesen szükségtelenek. Remekül tudnak hizlalni, de annyira jól tudnak esni. Megszépítenek napokat, együtt eltöltött perceket. Elkészítésük, egy-egy új recept kipróbálása révén, újabb plusz életszépítőként hatnak. Természetesen a lelket képesek felvidítani, jobb kedvre deríteni fogyasztóját. Mosolyt csal az arcokra, ha kedves ismerősük szeretettel kínál saját maga készítette csemegével.

Akinek gyermeke van, tudja mekkora erővel is bír egy kis desszert, legyen az torta, sütemény vagy krém. A csokoládét nem is említve most. De a séfbabér recept tárából ígérem az elkészítése nem fog hiányozni. Én a desszerteket három kategóriára bontanám. Süteményekre, tortákra és krémekre, legyen az híg vagy szilárd. Elkészítésük tekintetében akár sütéssel, főzéssel vagy az alábbiak nélküli móddal. Íz világukban édesek, vagy sósak. Igen vannak diabetikus és kevésbé kalóriadús formáik, de én még mindig vallom azt a nézetet, amely szerint, csak attól nem áll fent a hízás veszélye, amit nem fogyasztunk el.

A blog azok számára íródik, akik szeretnének új recepteket kipróbálni. Szeretnek sütni-főzni vagy szeretnének. Remélem számotokra hasznos tippekkel, esetleg még nem próbált, ismert ötleteket találtok itt. Esetleges recept kérésekre, igény szerint is írok, töltök fel recepteket és szívesen fogadok is. Vélemény nyilvánításra hangos üzenetek formájában van lehetőséged a bejegyzések alatt, vagy írásban is. A lap alján van lehetőség feliratkozni az újabb receptek emailes igénylésére, vagy a főoldalon.  Folyamatos feltöltés alatt lévő weboldal révén, mindenki kedvére válogathat. Látogass vissza újra és újra !

Torták      
Desszertek Torták Séfbabér

Desszertek Torták Séfbabér

                        Dobos torta     Túró torta    Csokoládé torta
Sütemények    
Desszertek Sütemények Séfbabér

Desszertek Sütemények Séfbabér

 
 Krémek
Desszertek krémek Séfbabér

Desszertek krémek Séfbabér

A Séfbabér neked ajánlja !

További recepteket ajánlok a Minden Nap Alap oldalon a Recept folyam kategóriában.  A desszertekkel kapcsolatban és a kiegészítőétkekről általában a Wikipédia oldalán találsz értékes információkat.  Amennyiben szeretnéd receptjeimről értesülni az email fiókodba azt itt a főoldalamon Séfbabér is megteheted. Látogasd meg partner oldalainkat amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz  Minden Nap Alap  és az Adonisz.com  Valamint ajánlom Blogger oldalaim   Mind Nap Alap       Magyarok Nagyjai         Dream Spiri         Véleményed kinyilatkoztatására hangos üzenet formájában a recept alatt van lehetőséged ! Szívesen fogadom ! Köszönöm !

 

Translate »