Szakács trükkök

Szakács trükkök Zavaros lett a leves vagy az aszpik ? Helyre lehet-e hozni és ha igen egyáltalán hogyan ? Van megoldás ! A konyha művészetet kedvelők és művelők egyformán hibázhatnak, ezek a tévedések, sikertelenségek előrébb visznek, mert így keressük a megoldásokat. Aki keres az talál szokták mondani. Elfeledkeztél a feltett húslevesedről vagy aszpikodról, így tudod helyre hozni.

HirdetésSzakács trükkök Séfbabér

Szakács trükkök Séfbabér

Zavaros leves, aszpik helyrehozása

Főzés közben zavarossá vált az erő levesed vagy aszpikod ? ezzel a megoldással javíthatsz a helyzeten. Ez a szakács trükk segíthet rajta.  Tojásfehérjével tisztítjuk úgy, hogy a tojás fehérjét kevés hideg vízzel elkeverjük. Majd ezt folytonos keverés mellett a levesbe vagy aszpikba öntjük és forráspontig hevítjük. Amikor felforrt levesszük a tűzről, hagyjuk leülepedni és nagyon sűrű vásznon vagy szűrőn átszűrjük.

Hirdetés
A Séfbabér neked ajánlja !

A számodra érdekes receptekből a főmenü sorban kedvedre válogathatsz. Desszertek között találsz krémeket, süteményeket vagy tortákat, sok finom édesség elkészítését próbálhatod ki. A főételek finom ebédekhez adnak ötleteket, levesek főzéséhez tippeket. A Zöldségek eltevése télire és a Gyümölcs befőttek, lekvár, jam készítés tudományát is elsajátíthatod. Az italok készítéséhez kínálok további ötleteket. Továbbá megismerkedhetsz főzési alapokkal

További meglepetéseket ajánlok a Minden Nap Alap oldalon a Recept folyam kategóriában.

Aki szeretne többet tudni, az italokkal kapcsolatban a Wikipédia értékes információkkal szolgál.

Amennyiben szeretnéd receptjeimről értesülni email fiókodba, azt a Séfbabér kezdő oldalán és lent a lábrészben feliratkozásoddal megteheted. Iratkozz fel ! Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alap és az Adonisz.com Valamint ajánlom Blogger oldalaim
Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Megtalálhatóak Facebook oldalaik, kedveléseddel támogathatod

Minden Nap Alap        Séfbabér        Web oldal alapítója       Adonisz

Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

„séfbabér” csoport

„Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoport

„Adonisz” csoport

Véleményed kinyilatkoztatására hangos üzenet formájában itt, a recept alatt van lehetőséged ! Szívesen fogadom ! Köszönöm !

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Szakács trükkök
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
Translate »