Forralt bor

Forralt bor Vörös borból készült téli, ünnepi melegítő ital. Téli esték átfázott napja után nagyon kellemes lehet egy kis pohárka forró ital. Gyorsan képes felmelegíteni az emberi szervezetet. Csak lassú óvatos kortyolással élvezhetjük igazi aromáit. Forrongó illata kellemes otthoni légkört teremthet. Igazi ízét készítője bor választása határozza meg. Csak 18 éven felülieknek javasolt recept !

HirdetésHozzávalók

0,5 dl vörös bor, 1/4 citrom héja, 8 db szegfűszeg, 1 darab fahéj, 16 db kocka cukor.

Forralt bor Séfbabér

Forralt bor Séfbabér

Elkészítés

Fél liter jó minőségű általunk kedvelt vörös bor fajtát válasszunk. Ezt fazékban tűzre tesszük. Adunk hozzá egy negyed citrom reszelt héját, 8 darab szegfűszeggel, kis darab fahéjat és 16 szem kocka cukrot. Felforraljuk, majd teaszűrőn leszűrjük és ízlésesen poharakba töltve már is kínáljuk, fogyasztjuk.

Hirdetés
A Séfbabér neked ajánlja !

A számodra érdekes receptekből a főmenü sorban kedvedre válogathatsz. Desszertek között találsz krémeket, süteményeket vagy tortákat, sok finom édesség elkészítését próbálhatod ki. A főételek finom ebédekhez adnak ötleteket, levesek főzéséhez tippeket. A Zöldségek eltevése télire és a Gyümölcs befőttek, lekvár, jam készítés tudományát is elsajátíthatod. Az italok készítéséhez kínálok további ötleteket.

További meglepetéseket ajánlok a Minden Nap Alap oldalon a Recept folyam kategóriában.

Aki szeretne többet tudni, az italokkal kapcsolatban a Wikipédia értékes információkkal szolgál.

Amennyiben szeretnéd receptjeimről értesülni email fiókodba, azt a Séfbabér kezdő oldalán és lent a lábrészben feliratkozásoddal megteheted. Iratkozz fel ! Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alap és az Adonisz.com Valamint ajánlom Blogger oldalaim
Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Megtalálhatóak Facebook oldalaik, kedveléseddel támogathatod

Minden Nap Alap       Séfbabér      Web oldal alapítója       Adonisz

Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

„séfbabér” csoport

„Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoport

„Adonisz” csoport

Véleményed kinyilatkoztatására hangos üzenet formájában itt, a recept alatt van lehetőséged ! Szívesen fogadom ! Köszönöm !

Summary
recipe image
Recipe Name
Forralt bor
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)
Translate »
%d bloggers like this: