Megjelent a Séfbabér facebook oldala

Séfbabér@gasztrobabér

Séfbabér@gasztrobabér  A szociális média nélkülözhetetlen a weboldalak számára. Nélkülük nem sok esélye maradna az olvasókhoz való eljutáshoz. Ezért köszönettel tartozunk alkotóiknak. A hírek terjedését forradalmasították.

A Séfbabér Gasztro blog elérhető, megtalálható a közösségi hálón. Séfbabé@gasztbabér néven a facebookon. A konyhaművészet kedvelői, receptek segítségével próbálhatnak ki új ízeket, fejleszthetik ismereteiket vagy meg is oszthatják az általuk ismerteket. Mindenki kedvére válogathat, tapasztalhat, szerezhet örömet velük kedveltjeinek. Megosztom veletek személyes tapasztalataimat, remélem tetszeni fog nektek. Hiszen a főzés gyermek játék, sok szakács, séf, kezdte kukta, az az segédként. A receptek segítségével a főzést technikája könnyen elsajátítható. Igaz vannak akik a művészetig terjesztik tudásukat. “A gyakorlat teszi a mestert,” ahogy felénk mondani szokás.

Recepteket találsz tőlem a Minden Nap Alap oldalon a Recept folyam kategóriában A Magyar gulyás történetéről a Wikipédia oldalán találsz értékes információkat Amennyiben szeretnéd receptjeimről értesülni az email fiókodba azt itt a főoldalamon Séfbabér -on feliratkozással megteheted .

Véleményed kinyilatkoztatására hangos üzenet formájában itt van lehetőséged a cikk alatt ! Szívesen fogadom ! Köszönöm ! Sok sikert ! Főzésre fel !

 

Translate »