Vindobone

Vindobone Forralt ízesített fehér bor jegesen teával. Hogyan is készül ez az ital ? Nincs benne semmi új, mégis érdekes kombinációja az italoknak. Két forrón szokott fogyasztásra készültből alkot egy teljesen mást. Meleg helyett jegeset. Nyári melegben hűsítőként hat.

HirdetésHozzávalók

0,5 l fehér bor, 15 szem kockacukor, szegfűszeg, fahéj, narancshéj, citrom héj, 1l tea.

Vindobone Séfbabér

Vindobone Séfbabér

Elkészítés

Fél liter fehér jó minőségű bort felfőzünk 15 szem kockacukorral. Aki édesebben szereti az megnövelheti a cukor mennyiségét. Fontos most adagolni, mert ez már később nem lesz olyan jó. Bele teszünk néhány szem szegfűszeget, fahéjat. Belereszelünk egy kevés ízlés szerinti citrom és narancs héjat. Egy másik edényben 1 liter vízzel kedvünk szerinti, lehetőleg szintén jó minőségű teát főzünk. Hagyjuk kihűlni. A kettőt egy edénybe összeszűrjük és keverjük, majd palackokba töltve jég közzé tesszük legalább egy órára fogyasztás előtt. Lehetőleg jégkockákkal kínáljuk.

Hirdetés
A Séfbabér neked ajánlja !

A számodra érdekes receptekből a főmenü sorban kedvedre válogathatsz. Desszertek között találsz krémeket, süteményeket vagy tortákat, sok finom édesség elkészítését próbálhatod ki. A főételek finom ebédekhez adnak ötleteket, levesek főzéséhez tippeket. A Zöldségek eltevése télire és a Gyümölcs befőttek, lekvár, jam készítés tudományát is elsajátíthatod. Az italok készítéséhez kínálok további ötleteket.

További meglepetéseket ajánlok a Minden Nap Alap oldalon a Recept folyam kategóriában.

Aki szeretne többet tudni, az italokkal kapcsolatban a Wikipédia értékes információkkal szolgál.

Amennyiben szeretnéd receptjeimről értesülni email fiókodba, azt a Séfbabér kezdő oldalán és lent a lábrészben feliratkozásoddal megteheted. Iratkozz fel ! Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alap és az Adonisz.com Valamint ajánlom Blogger oldalaim
Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Megtalálhatóak Facebook oldalaik, kedveléseddel támogathatod

Minden Nap Alap       Séfbabér        Web oldal alapítója        Adonisz

Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

„séfbabér” csoport

„Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoport

„Adonisz” csoport

Véleményed kinyilatkoztatására hangos üzenet formájában itt, a recept alatt van lehetőséged ! Szívesen fogadom ! Köszönöm !

Summary
recipe image
Recipe Name
Vindobone
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
Translate »