White Lady koktél

White Lady koktél Elegáns női ital nem csak hölgyeknek. Az alap receptet én egy házi keverékkel kiegészíteném még pedig az alábbiak szerint nyerhetünk közel 1 liternyi vendégváró itókát. Alaposan összekeverhetünk 0,5 tripliszeget 2 dl rostos narancslével és 2 dl ízlés szerinti vörösborral, hűtőben, több hétig tárolhatjuk a már kész koktélt. A valódi recept a kép alatt olvasható. Természetesen a frissen készített koktéloknak is meg van a maguk varázsa. Csak 18 év felettieknek !

HirdetésHozzávalók

3 cl Gin, 2 cl Cointreau (narancs likör) , 2 cl citromlé.

White Lady koktél Séfbabér

White Lady koktél Séfbabér

Elkészítés

Az alapanyagokat 3 cl gint, 2 cl Cointreau narancslikőrt és 2 cl frissen facsart citromlevét shakerben jéggel alaposan összerázzuk és koktélpohárba szűrjük, ízlésesen díszítjük, koktélcseresznyével, citrommal vagy annak héjával.

Hirdetés
A Séfbabér neked ajánlja !

A számodra érdekes receptekből a főmenü sorban kedvedre válogathatsz. Desszertek között találsz krémeket, süteményeket vagy tortákat, sok finom édesség elkészítését próbálhatod ki. A főételek finom ebédekhez adnak ötleteket, levesek főzéséhez tippeket. A Zöldségek eltevése télire és a Gyümölcs befőttek, lekvár, jam készítés tudományát is elsajátíthatod. Az italok készítéséhez kínálok további ötleteket. Továbbá megismerkedhetsz főzési alapokkal

További meglepetéseket ajánlok a Minden Nap Alap oldalon a Recept folyam kategóriában.

Aki szeretne többet tudni, a leírtakkal kapcsolatban a Wikipédia értékes információkkal szolgál.

Amennyiben szeretnéd receptjeimről értesülni email fiókodba, azt a Séfbabér kezdő oldalán és lent a lábrészben feliratkozásoddal megteheted. Iratkozz fel ! Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alap és az Adonisz.com Valamint ajánlom Blogger oldalaim
Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Megtalálhatóak Facebook oldalaik, kedveléseddel támogathatod

Minden Nap Alap    Séfbabér      Web oldal alapítója        Adonisz

Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

„séfbabér” csoport

„Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoport

„Adonisz” csoport

Véleményed kinyilatkoztatására hangos üzenet formájában itt, a recept alatt van lehetőséged ! Szívesen fogadom ! Köszönöm !

 

Summary
recipe image
Recipe Name
White Lady
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
Translate »