Töltött paprika ecetesen

Töltött paprika ecetesen, savanyúság télire. A savanyúságok sokfélesége, illetve a betenni való zöldségeink sok fajtája lehetővé teszi, hogy változatos formában használjuk őket, ezzel szinesítve táplálkozásunkat. Ez a recept a káposzta és a paprika ízét adja össze nekünk, igazi csemege a maga fűszerek ízesítésével.

HirdetésHozzávalók

Paprika, káposzta, ecet, só, torma, köménymag, egész bors, babérlevél, borsfű.

Töltött paprika Séfbabér

Töltött paprika Séfbabér

Elkészítés

Egy fej káposztát legyalulunk, megszórjuk köménymaggal és összekeverjük. A tölteni való paprikánknak levágjuk a szárát, a magját és az ereit kikotorjuk belőle. Megtöltjük a legyalult káposztával, jó tömötten. Üvegekbe rakjuk őket szorosan egymáshoz préselve. Ecetet forralunk sóval, tormával, babérral, borsfűvel és egész borssal. A tele üvegeket vaslapra állítjuk. Rászűrjük forrón a felfőzött ecetet, két torma szárat az üveg nyakánál keresztbe teszünk, beleszorítva a lébe az üveg tartalmát. Légmentesen lekötjük, hűlni hagyjuk. 1 hónap elteltével fogyasztható lesz.

Hirdetés
A Séfbabér neked ajánlja !

A számodra érdekes receptekből a főmenü sorban kedvedre válogathatsz. Desszertek között találsz krémeket, süteményeket vagy tortákat, sok finom édesség elkészítését próbálhatod ki. A főételek finom ebédekhez adnak ötleteket, levesek főzéséhez tippeket. A Zöldségek eltevése télire és a Gyümölcs befőttek, lekvár, jam készítés tudományát is elsajátíthatod.

További meglepetéseket ajánlok a Minden Nap Alap oldalon a Recept folyam kategóriában.

Aki szeretne többet tudni, a befőzéssel kapcsolatban a Wikipédia értékes információkkal szolgál.

Amennyiben szeretnéd receptjeimről értesülni email fiókodba, azt a Séfbabér kezdő oldalán és lent a lábrészben feliratkozásoddal megteheted. Iratkozz fel ! Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alap és az Adonisz.com Valamint ajánlom Blogger oldalaim
Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Megtalálhatóak Facebook oldalaik, kedveléseddel támogathatod

Minden Nap Alap       Séfbabér       Web oldal alapítója        Adonisz

Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

„séfbabér” csoport

„Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoport

„Adonisz” csoport

Véleményed kinyilatkoztatására hangos üzenet formájában itt, a recept alatt van lehetőséged ! Szívesen fogadom ! Köszönöm !

Summary
recipe image
Recipe Name
Töltött paprika ecetesen
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
Translate »