Ízesített Tea

Ízesített Tea szamóca szörpös, rumos, citromos. A fűtő, hűsítő és élénkítő hatásáról jól ismert és bevált tea, ízesített változatait is érdemes előnyben részesíteni más folyadékokkal szemben természetesen a tiszta víz mindig kivételt képez. A folyadékok fogyasztásánál is kedveljük a változatosságot, javasolt megízlelni akár rum nélkül is csak szörpösen citromosan. Akár melegen télen és hűsítőként a nyári melegben. Az igazi íze hidegen érvényesül jobban.
Hirdetés



Hozzávalók

8 dl tea, 1 dl málna szörp, 1 dl rum, 1 db citrom.

Ízesített Tea Séfbabér

Ízesített Tea Séfbabér

Elkészítés

8 dl vízből az általunk kiválasztott teaféléből főzetet készítünk. Ami fontos, hogy jó minőségű  teafű legyen. Lehetőleg ne filteres, mert fűszer teákból rövidebb áztatás után jobb, dúsabb főzetet kapun. Ezért megéri szűrni. Amikor a leszűrt tea meghűlt, hozzáadunk 1 dl málna szörpöt, 1 dl rumot és 1 db citrom kifacsart levét. Alaposan összekeverjük és palackokba töltjük, lezárjuk és jég közzé állítjuk vagy kis időre fagyasztóba tesszük, majd hűtőben tároljuk, hidegen kínáljuk.

Hirdetés




A Séfbabér neked ajánlja !

A számodra érdekes receptekből a főmenü sorban kedvedre válogathatsz. Desszertek között találsz krémeket, süteményeket vagy tortákat, sok finom édesség elkészítését próbálhatod ki. A főételek finom ebédekhez adnak ötleteket, levesek főzéséhez tippeket. A Zöldségek eltevése télire és a Gyümölcs befőttek, lekvár, jam készítés tudományát is elsajátíthatod. Az italok készítéséhez kínálok további ötleteket.

További meglepetéseket ajánlok a Minden Nap Alap oldalon a Recept folyam kategóriában.

Aki szeretne többet tudni, az italokkal kapcsolatban a Wikipédia értékes információkkal szolgál.

Amennyiben szeretnéd receptjeimről értesülni email fiókodba, azt a Séfbabér kezdő oldalán és lent a lábrészben feliratkozásoddal megteheted. Iratkozz fel ! Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alap és az Adonisz.com Valamint ajánlom Blogger oldalaim
Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Megtalálhatóak Facebook oldalaik, kedveléseddel támogathatod

Minden Nap Alap        Séfbabér       Web oldal alapítója        Adonisz
Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

„séfbabér” csoport

„Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoport

„Adonisz” csoport

Véleményed kinyilatkoztatására hangos üzenet formájában itt, a recept alatt van lehetőséged ! Szívesen fogadom ! Köszönöm !

Summary
recipe image
Recipe Name
Ízesített Tea
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Translate »