Frappé

Frappé Szénsavas málnás, meggyes, konyakos koktél. Egy újabb vendég fogadó és marasztaló kiadós ital. Nyári melegben hűsítő, de csak mérsékelt fogyasztás javasolt a másnapos “macska jaj” elkerülése végett az is 18 év felett ! Vigyázat itatós !

HirdetésHozzávalók

1 1/2 l. kristályvíz (szóda), 3 dl. málnaszörp, 2 dl konyak, 2 dl meggylikőr, 1 citrom.

Frappé Séfbabér

Frappé Séfbabér

Elkészítés

Másfél liter kristály vagy harmat vízhez öntünk 3 dl málna szörpöt, fel oldjuk benne. Majd ezt követően 2 dl konyakot, 2 dl meggylikőrt, és egy citrom facsart levét adjuk hozzá, magok nélkül. Alaposan elkeverjük, lehetőleg minél rövidebb idő alatt, és hirtelen 2 literes üvegbe töltjük, hogy a szénsav el ne vesszen, alaposan lezárjuk és jégre tesszük. Fogyasztáshoz ajánlott jegesen, hidegen tölteni talpas poharakba.

Hirdetés
A Séfbabér neked ajánlja !

A számodra érdekes receptekből a főmenü sorban kedvedre válogathatsz. Desszertek között találsz krémeket, süteményeket vagy tortákat, sok finom édesség elkészítését próbálhatod ki. A főételek finom ebédekhez adnak ötleteket, levesek főzéséhez tippeket. A Zöldségek eltevése télire és a Gyümölcs befőttek, lekvár, jam készítés tudományát is elsajátíthatod. Az italok készítéséhez kínálok további ötleteket. Továbbá megismerkedhetsz főzési alapokkal

További meglepetéseket ajánlok a Minden Nap Alap oldalon a Recept folyam kategóriában.

Aki szeretne többet tudni, az italokkal kapcsolatban a Wikipédia értékes információkkal szolgál.

Amennyiben szeretnéd receptjeimről értesülni email fiókodba, azt a Séfbabér kezdő oldalán és lent a lábrészben feliratkozásoddal megteheted. Iratkozz fel ! Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alap és az Adonisz.com Valamint ajánlom Blogger oldalaim
Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Megtalálhatóak Facebook oldalaik, kedveléseddel támogathatod

Minden Nap Alap        Séfbabér        Web oldal alapítója        Adonisz

Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

„séfbabér” csoport

„Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoport

„Adonisz” csoport

Véleményed kinyilatkoztatására hangos üzenet formájában itt, a recept alatt van lehetőséged ! Szívesen fogadom ! Köszönöm !

Summary
recipe image
Recipe Name
Frappé
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
Translate »