Crusta koktél

Crusta koktél Brandy Maraschinó likőrrel, citrommal. Nőies italok egyike. A cukrozott pohárszélek édes csábításként hatnak a koktél kedvelő hölgyekre. A világ italai közül ez a legjellegzetesebb ismérve a pohárban lévő citromhéjjal, amely ízvilágát is befolyásolja. Elegáns ital hölgyeknek.

HirdetésHozzávalók

4 cl Brandy, 1 cl Maraschino likőr, 1 cl Angostura, 1/2 citrom leve, 1 cl cukorszirup, citromhéj.

Crusta koktél

Crusta koktél

Elkészítés

Belemérünk az apró jéggel töltött shakerbe az ital alkotóelemit. 4 cl brandyt, 1 cl Maraschino likőrt, 4 cl Angosturat, 1 cl cukorszirupot és belefacsarunk egy fél citrom levét. Alaposan összerázzuk, hogy az aromák kellően elkeveredjenek. Egy koktél pohár szélét keskeny sávban vízbe, majd azt követően kristálycukorba mártjuk. Ennek következtében a pohár szélén mutatós fehér kristálysávot kapunk. A citromhéját amelyből a levet kifacsartuk, egyik oldalán késsel a csücskéig vágjuk és a fehér részét eltávolítjuk. Ezt tölcsérszerűen vagy spirálban a pohár belső széléhez illesztjük. Majd jégkockát követően beleszűrjük az elkészült koktélt.

Hirdetés
A Séfbabér neked ajánlja !

A számodra érdekes receptekből a főmenü sorban kedvedre válogathatsz. Desszertek között találsz krémeket, süteményeket vagy tortákat, sok finom édesség elkészítését próbálhatod ki. A főételek finom ebédekhez adnak ötleteket, levesek főzéséhez tippeket. A Zöldségek eltevése télire és a Gyümölcs befőttek, lekvár, jam készítés tudományát is elsajátíthatod. Az italok készítéséhez kínálok további ötleteket. Továbbá megismerkedhetsz főzési alapokkal

További meglepetéseket ajánlok a Minden Nap Alap oldalon a Recept folyam kategóriában.

Aki szeretne többet tudni, a leírtakkal kapcsolatban a Wikipédia értékes információkkal szolgál.

Amennyiben szeretnéd receptjeimről értesülni email fiókodba, azt a Séfbabér kezdő oldalán és lent a lábrészben feliratkozásoddal megteheted. Iratkozz fel ! Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alap és az Adonisz.com Valamint ajánlom Blogger oldalaim
Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Megtalálhatóak Facebook oldalaik, kedveléseddel támogathatod

Minden Nap Alap       Séfbabér        Web oldal alapítója        Adonisz

Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

„séfbabér” csoport

„Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoport

„Adonisz” csoport

Véleményed kinyilatkoztatására hangos üzenet formájában itt, a recept alatt van lehetőséged ! Szívesen fogadom ! Köszönöm !

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Crusta koktél
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)
Translate »