Zöldség leves

Zöldség leves Igazi forró, vitamin dús étel. A legtöbb levesünk valamilyen formában tartalmaz zöldségféléket, természetesen kivételt képeznek a gyümölcs és tej levesek. Itt most sokkal inkább egy tömény zöldséges főzetű levest receptjét ajánlom figyelmetekbe, amely összetételének köszönhetően nagyon sok jótékony hatással bír.

HirdetésHozzávalók

30 dkg levescsont, 20 dkg sárgarépa, 8 dkg petrezselyemgyökér, fél csomag petrezselyem zöldje, 3 dkg gomba, 5 dkg zeller, 2dkg só, 15 dkg friss vagy 5 dkg konzerv zöldborsó, 2 adag vajas galuska.

Zöldség leves Séfbabér

Zöldség leves Séfbabér

Elkészítés

A csontokat 5 dkg sárgarépával, 3 dkg petrezselyemgyökérrel, 1,5 liter sós vízben 2 órán át főzzük.15 dkg sárgarépát, 5 dkg petrezselyemgyökeret, zellert, gombát metéltre vágunk, a zöldborsót megtisztítjuk és a leszűrt levesben megfőzzük. Az apróra darabolt zöldpetrezselymet is. Majd a szintén apró vajas galuskát beleszaggatjuk. Az utóbbit lehetőség szerint helyettesíthetjük más levestésztákkal.

Hirdetés
A Séfbabér neked ajánlja !

A számodra érdekes receptekből a főmenü sorban kedvedre válogathatsz. Desszertek között találsz krémeket, süteményeket vagy tortákat, sok finom édesség elkészítését próbálhatod ki. A főételek finom ebédekhez adnak ötleteket, levesek főzéséhez tippeket. A Zöldségek eltevése télire és a Gyümölcs befőttek, lekvár, jam készítés tudományát is elsajátíthatod. Az italok készítéséhez kínálok további ötleteket. Továbbá megismerkedhetsz főzési alapokkal

További meglepetéseket ajánlok a Minden Nap Alap oldalon a Recept folyam kategóriában.

Aki szeretne többet tudni, a leírtakkal kapcsolatban a Wikipédia értékes információkkal szolgál.

Amennyiben szeretnéd receptjeimről értesülni email fiókodba, azt a Séfbabér kezdő oldalán és lent a lábrészben feliratkozásoddal megteheted. Iratkozz fel ! Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alap és az Adonisz.com Valamint ajánlom Blogger oldalaim
Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Megtalálhatóak Facebook oldalaik, kedveléseddel támogathatod

Minden Nap Alap        Séfbabér          Web oldal alapítója        Adonisz

Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

„séfbabér” csoport

„Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoport

„Adonisz” csoport

Véleményed kinyilatkoztatására hangos üzenet formájában itt, a recept alatt van lehetőséged ! Szívesen fogadom ! Köszönöm !

Summary
recipe image
Recipe Name
Zöldség leves
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
Translate »