Bloody Mary koktél

Bloody Mary koktél Paradicsomos vodkás ital recept. Ez az ital az alkohol mellett vitaminban dús paradicsomjával nyerte el a közkedvelt népszerűséget. Nem csak lazítóként hat, egyrészt könnyít a benne lévő szesz tartalom feldolgozásában. Másrészről talán az egyetlen zöldségtartalommal rendelkező alkoholos nedű, amely hazánkban is ismert.

HirdetésHozzávalók

4,5 cl vodka, 9 cl paradicsomlé, 1,5cl citromlé, zellersó,  bors, 1 öntet Worchestershire szósz, 1 öntet Tabasco szósz.

Bloody Mary koktél Séfbabér

Bloody Mary koktél Séfbabér

Elkészítés

A shakerben jégre töltve mérjük az alapanyagokat. A 9 cl  paradicsomlevet, 4,5 cl vodkát a 1,5 cl lehetőleg frissen facsart citromlevét, 1 öntet Worchestershire szószt ( Angol konyha alapfűszerei) , 1 öntet Tabasco szószt ( enyhén kesernyés paprikakivonat), ízlés szerinti borsot, zellersót alaposan összerázzuk és egy jéggel töltött pohárba szűrjük. Szokás paradicsommal és zellerrel díszíteni.

Hirdetés
A Séfbabér neked ajánlja !

A számodra érdekes receptekből a főmenü sorban kedvedre válogathatsz. Desszertek között találsz krémeket, süteményeket vagy tortákat, sok finom édesség elkészítését próbálhatod ki. A főételek finom ebédekhez adnak ötleteket, levesek főzéséhez tippeket. A Zöldségek eltevése télire és a Gyümölcs befőttek, lekvár, jam készítés tudományát is elsajátíthatod. Az italok készítéséhez kínálok további ötleteket. Továbbá megismerkedhetsz főzési alapokkal

További meglepetéseket ajánlok a Minden Nap Alap oldalon a Recept folyam kategóriában.

Aki szeretne többet tudni, a leírtakkal kapcsolatban a Wikipédia értékes információkkal szolgál.

Amennyiben szeretnéd receptjeimről értesülni email fiókodba, azt a Séfbabér kezdő oldalán és lent a lábrészben feliratkozásoddal megteheted. Iratkozz fel ! Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alap és az Adonisz.com Valamint ajánlom Blogger oldalaim
Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Megtalálhatóak Facebook oldalaik, kedveléseddel támogathatod

Minden Nap Alap        Séfbabér        Web oldal alapítója       Adonisz

Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

„séfbabér” csoport

„Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoport

„Adonisz” csoport

Véleményed kinyilatkoztatására hangos üzenet formájában itt, a recept alatt van lehetőséged ! Szívesen fogadom ! Köszönöm !

Summary
recipe image
Recipe Name
Bloody Mary
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
Translate »