Gin Fizz

Gin Fizz koktél limeval sok jéggel készült hűsítő ital felnőtteknek  nyári forró estékre. Teljes ellazulást előidéző hűs férfias ital, nem tartalmaz aromákat sem színezéket. Savanykás ízét a limenak köszönheti, a gin pedig jegesen szódával testes alkoholos erőt kölcsönöz a koktélnak. Mértékletes fogyasztásra csak 18 éven felülieknek.

HirdetésHozzávalók

4 cl gin, 2 cl cukorszirup, 2 cl friss lime leve, szóda, jég.

Gin Fizz Séfbabér

Gin Fizz Séfbabér

Elkészítés

Az összetevőket shakerbe jégre töltjük, 4 cl gint, 2 cl cukor szirupot, 2 cl frissen facsart lime levet. Ezt alaposan összerázzuk. Jéggel teli pohárba átszűrve töltjük, ízlés szerinti szódavízzel felengedjük. Fontos tudni hogy a shakerekbe sosem teszünk semmilyen szénsavas italt, mint például ebben az esetben a szódát, más szénsavas üdítőitalokat, pezsgő borokat. Egyrészt kirázzuk a szénsavat másrészt erős nyomást idéz elő a rázogatástól és ez veszélyes is lehet. A Gin Fizzt szívószállal és citromkarikával díszítve kínálhatjuk.

Hirdetés
A Séfbabér neked ajánlja !

A számodra érdekes receptekből a főmenü sorban kedvedre válogathatsz. Desszertek között találsz krémeket, süteményeket vagy tortákat, sok finom édesség elkészítését próbálhatod ki. A főételek finom ebédekhez adnak ötleteket, levesek főzéséhez tippeket. A Zöldségek eltevése télire és a Gyümölcs befőttek, lekvár, jam készítés tudományát is elsajátíthatod. Az italok készítéséhez kínálok további ötleteket. Továbbá megismerkedhetsz főzési alapokkal

További meglepetéseket ajánlok a Minden Nap Alap oldalon a Recept folyam kategóriában.

Aki szeretne többet tudni, az italokkal kapcsolatban a Wikipédia értékes információkkal szolgál.

Amennyiben szeretnéd receptjeimről értesülni email fiókodba, azt a Séfbabér kezdő oldalán és lent a lábrészben feliratkozásoddal megteheted. Iratkozz fel ! Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alap és az Adonisz.com Valamint ajánlom Blogger oldalaim
Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Megtalálhatóak Facebook oldalaik, kedveléseddel támogathatod

Minden Nap Alap       Séfbabér        Web oldal alapítója        Adonisz

Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

„séfbabér” csoport

„Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoport

„Adonisz” csoport

Véleményed kinyilatkoztatására hangos üzenet formájában itt, a recept alatt van lehetőséged ! Szívesen fogadom ! Köszönöm !

Summary
recipe image
Recipe Name
Gin Fizz
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Translate »