Egg Noggok

Egg Noggok Standard bár italok Koktélok Bárkultúra. Az Egg Noggok készítésénél a legfontosabb, hogy teljesen friss tojásokat használjunk, mert meszes és konzervált tojások erre a célra nem alkalmasak. .

HirdetésAz italt alaposan, jó erősen kell átrázni, lehetőleg mogyoró nagyságú jégdarabkákkal. Előírás szerint ezeket az italokat elkészítésük után egy reszelőt a pohár felé tartva, szerecsendiót a reszelőn áthúzva porozzuk be. Ezeket az italokat mindig kivéve a meleg Egg-Noggot, jéghidegen illik felszolgálni, és óvatosnak kell lenünk, hogy ne sokáig álljanak, mert az ital alkotóelemeire bomlik szét.

Egg Noggok Standard bár italok 2 Séfbabér

Egg Noggok Standard bár italok 2 Séfbabér

Egg-Nogg: Az Egg-Nogg feltöltésére szolgáló jéghideg tej fele a mellékelt italokkal együtt a shakerekben kerül összerázásra. Hozzávalók: 1 egész tojás, 1 teáskanál porcukor 1/2 konyak, 1/2 rum, és a tej fele shakerben összerázva. Puncspohárba szűrve a maradék jéghideg tejjel felöntjük.

Meleg Egg-Nogg: Az előbbiekhez hasonlóan készül azzal a különbséggel, hogy nem használunk jeget és a felöntéshez forró tejet használunk.

Egg-Nogg Séfbabér

Egg-Nogg Séfbabér

Hirdetés
A Séfbabér neked ajánlja !

A számodra érdekes receptekből a főmenü sorban kedvedre válogathatsz. Desszertek között találsz krémeket, süteményeket vagy tortákat, sok finom édesség elkészítését próbálhatod ki. A főételek finom ebédekhez adnak ötleteket, levesek főzéséhez tippeket. A Zöldségek eltevése télire és a Gyümölcs befőttek, lekvár, jam készítés tudományát is elsajátíthatod. Az italok készítéséhez kínálok további ötleteket. Továbbá megismerkedhetsz főzési alapokkal

További meglepetéseket ajánlok a Minden Nap Alap oldalon a Recept folyam kategóriában.

Aki szeretne többet tudni, az italokkal kapcsolatban a Wikipédia értékes információkkal szolgál.

Amennyiben szeretnéd receptjeimről értesülni email fiókodba, azt a Séfbabér kezdő oldalán és lent a lábrészben feliratkozásoddal megteheted. Iratkozz fel ! Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alap és az Adonisz.com Valamint ajánlom Blogger oldalaim
Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Megtalálhatóak Facebook oldalaik, kedveléseddel támogathatod

Minden Nap Alap        Séfbabér       Web oldal alapítója        Adonisz

Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

„séfbabér” csoport

„Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoport

„Adonisz” csoport

Véleményed kinyilatkoztatására hangos üzenet formájában itt, a recept alatt van lehetőséged ! Szívesen fogadom ! Köszönöm !

Summary
recipe image
Recipe Name
Egg Noggok
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
Translate »