Shirley Temple

Shirley Temple  koktél A gránátalmás, gyömbéres üdítő. Akkor lesz igazán kellemes hűsítő ital, ha a szükséges alapanyagokhoz saját készítésű terméket használunk fel. Elkészíthetjük előre a gránátalma szirupunkat. Felmelegítünk 2 dl gránátalma levet és még forrás előtt bele teszünk 2 dl-nyi kristálycukrot, hagyjuk kicsit forrni, majd lehűlés után hűtőszekrénybe rakjuk. Pár óra elteltével már használható. Szörpök, koktélok elkészítéséhez remek megoldás, mint most is.

HirdetésHozzávalók

Shirley Temple 1 cl cukor szirup, 2 kiskanál gránátalma szirup, 2 cl lime lé, 10 cl gyömbér üdítő ital.

Shirley Temple Séfbabér

Shirley Temple Séfbabér

Elkészítés

Shirley Temple koktél A shakerbe jégre töltünk 1 cl cukorszirupot, 2 kiskanál grenadin vagyis gránátalma szirupot, ezt az utóbbit házilag is könnyen elkészíthetjük, hiszen ez is szörp. Továbbá hozzáadunk 2 cl frissen facsart lime levet. Alaposan összerázzuk és jéggel töltött pohárba öntjük és feltöltjük kb 10 cl gyömbér üdítőitallal.

Hirdetés
A Séfbabér neked ajánlja !

A számodra érdekes receptekből a főmenü sorban kedvedre válogathatsz. Desszertek között találsz krémeket, süteményeket vagy tortákat, sok finom édesség elkészítését próbálhatod ki. A főételek finom ebédekhez adnak ötleteket, levesek főzéséhez tippeket. A Zöldségek eltevése télire és a Gyümölcs befőttek, lekvár, jam készítés tudományát is elsajátíthatod. Az italok készítéséhez kínálok további ötleteket. Továbbá megismerkedhetsz főzési alapokkal

További meglepetéseket ajánlok a Minden Nap Alap oldalon a Recept folyam kategóriában.

Aki szeretne többet tudni, az italokkal kapcsolatban a Wikipédia értékes információkkal szolgál.

Amennyiben szeretnéd receptjeimről értesülni email fiókodba, azt a Séfbabér kezdő oldalán és lent a lábrészben feliratkozásoddal megteheted. Iratkozz fel ! Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alap és az Adonisz.com Valamint ajánlom Blogger oldalaim
Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Megtalálhatóak Facebook oldalaik, kedveléseddel támogathatod

Minden Nap Alap       Séfbabér        Web oldal alapítója        Adonisz

Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

„séfbabér” csoport

„Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoport

„Adonisz” csoport

Véleményed kinyilatkoztatására hangos üzenet formájában itt, a recept alatt van lehetőséged ! Szívesen fogadom ! Köszönöm !

Summary
recipe image
Recipe Name
Shirley Temple
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)
Translate »