Kajszi szörp

Kajszi szörp. Barack ízes üdítőkhöz, gyümölcsös koktélokhoz. Aki igazán finom italikra vágyik és bőséges kajszi terméssel rendelkezik, annak nem csak a befőttek és lekvárok kiváló alapanyagaként érdemes erre a gyümölcsre tekintenie. Finom italok elkészítéséhez a szörp formula remek megoldásnak bizonyulhat. Nem igényel szakmai tapasztalatot, elég egy elszánt szorgalmas háziasszony az elkészítéséhez.

 

HirdetésHozzávalók

Kajszibarack, cukor, citromsav.

Kajszi szörp Séfbabér

Kajszi szörp Séfbabér

Elkészítés

Az érett barackokat kiválogatjuk, mossuk a hibás részeket. A héját és magját eltávolítjuk. A jól előkészített gyümölcsöt ledaráljuk, és velőt készítünk belőle. Mérjük meg. Készítünk hozzá cukor oldatot, kg-ként 60 dkg cukor és 4 dl vízből. Összekeverjük és még társítjuk kg-ként 5-6 g citromsavval. Fől melegítjük 85 fokra és ezen a hőmérsékleten főzzük 15 percig. Majd forró vízzel előmelegített palackokba töltjük, légmentesen lezárjuk és száraz tiszta ruhával betakarva hagyjuk másnapig kihűlni.

Hirdetés
A Séfbabér neked ajánlja !

A számodra érdekes receptekből a főmenü sorban kedvedre válogathatsz. Desszertek között találsz krémeket, süteményeket vagy tortákat, sok finom édesség elkészítését próbálhatod ki. A főételek finom ebédekhez adnak ötleteket, levesek főzéséhez tippeket. A Zöldségek eltevése télire és a Gyümölcs befőttek, lekvár, jam készítés tudományát is elsajátíthatod. Az italok készítéséhez kínálok további ötleteket.

További meglepetéseket ajánlok a Minden Nap Alap oldalon a Recept folyam kategóriában.

Aki szeretne többet tudni, az italokkal kapcsolatban a Wikipédia értékes információkkal szolgál.

Amennyiben szeretnéd receptjeimről értesülni email fiókodba, azt a Séfbabér kezdő oldalán és lent a lábrészben feliratkozásoddal megteheted. Iratkozz fel ! Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alap és az Adonisz.com Valamint ajánlom Blogger oldalaim
Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Megtalálhatóak Facebook oldalaik, kedveléseddel támogathatod

Minden Nap Alap         Séfbabér        Web oldal alapítója          Adonisz

Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

„séfbabér” csoport

„Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoport

„Adonisz” csoport

Véleményed kinyilatkoztatására hangos üzenet formájában itt, a recept alatt van lehetőséged ! Szívesen fogadom ! Köszönöm !

Summary
recipe image
Recipe Name
Kajszi szörp
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
Translate »