Mojito koktél

Mojito koktél Hűsítő kellemes light rumos itóka. A nyári melegek estéjének kiérdemelt lazítója. De hogyan is készül ? Mi a receptjének titka. Fontos az összetevők minősége, az összetevők mértéke. Mindenből jót, eleget, de nem többet. Itt is a mérték a lényeg.

HirdetésHozzávalók

6 cl light rum, 3 cl friss lime leve, 1 csokor friss menta, 2 cl cukorszirup, 6 cl szóda.

Mojito Séfbabér

Mojito Séfbabér

Elkészítés

A lime-ot cikkekre vágjuk és kinyomjuk a pohárba a levét, majd a szeleteket is bele tesszük. A menta leveleket is hozzáadjuk. Ráöntjük a cukrot. Ezeket törőfával amelynek megfelel a fakanál vége is, ha nem áll más rendelkezésünkre összenyomkodjuk. Majd feltöltjük zúzott jéggel. Ezt a 6 cl light rum követi, alaposan összekeverjük, addig amíg a pohár párás nem lesz, ekkor feltöltjük szódával. Kínálni szívószállal illik, díszíteni akár koktélcseresznyével is lehet.

Hirdetés
A Séfbabér neked ajánlja !

A számodra érdekes receptekből a főmenü sorban kedvedre válogathatsz. Desszertek között találsz krémeket, süteményeket vagy tortákat, sok finom édesség elkészítését próbálhatod ki. A főételek finom ebédekhez adnak ötleteket, levesek főzéséhez tippeket. A Zöldségek eltevése télire és a Gyümölcs befőttek, lekvár, jam készítés tudományát is elsajátíthatod. Az italok készítéséhez kínálok további ötleteket.

További meglepetéseket ajánlok a Minden Nap Alap oldalon a Recept folyam kategóriában.

Aki szeretne többet tudni, az italokkal kapcsolatban a Wikipédia értékes információkkal szolgál.

Amennyiben szeretnéd receptjeimről értesülni email fiókodba, azt a Séfbabér kezdő oldalán és lent a lábrészben feliratkozásoddal megteheted. Iratkozz fel ! Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alap és az Adonisz.com Valamint ajánlom Blogger oldalaim
Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Megtalálhatóak Facebook oldalaik, kedveléseddel támogathatod

Minden Nap Alap        Séfbabér        Web oldal alapítója       Adonisz

Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

„séfbabér” csoport

„Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoport

„Adonisz” csoport

Véleményed kinyilatkoztatására hangos üzenet formájában itt, a recept alatt van lehetőséged ! Szívesen fogadom ! Köszönöm !

Summary
recipe image
Recipe Name
Mojito koktél
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
Translate »