Napi maradékból ebéd

Napi maradékból ebéd Szuper étel megoldások. Mit tehetünk, ha túl főztük magunkat és sok maradt a tálban. Kevesebb vendég érkezett a vártnál ? Kevésbé volt étkes a család a szokottnál, de spórolni szeretnénk, vagy elítélendő számunkra a pazarlás. Mégis mit tehetünk ? Nem szívesen tálaljuk másnap is ugyan azt, pedig megfelelő tárolás hűtés mellett még fogyasztható. Akkor dolgozzuk át ! Gondosan tároljuk, tartsuk  hidegen. Más nap az alábbi tippek segíthetnek, megoldást adhatnak. Remek, szuper ötletek.

Hirdetés



Napi maradékból ebéd Séfbabér

Napi maradékból ebéd Séfbabér

Négy átalakítási tipp

1. A megmaradt pörkölt húsokból, igen ízletes húsos palacsinta készíthető. A pörkölt húsát ledaráljuk, megtöltjük vele a palacsintákat. A pörkölt lébe tejfölt keverünk. Tűzálló tálba helyezzük a megtöltött palacsintákat és ráöntjük a tejfölös szaftot. Húsos palacsintánk lesz.

2. A maradék sült vagy füstölt húsokat különböző töltelékekhez, húsos tésztákhoz  is használhatjuk. Croquetteknek kiváló.

3. A maradék szilvás és barackos gombócokat vágjuk ketté, tojásba majd zsemlemorzsába forgatva, forró zsírba kisütve, fahéjas szilva vagy barack ízzel tálalva egy új ételt kapunk.

4. Amikor kifőzőt tészta vagy makaróni marad, úgy 1-2 tojással kevés zsírral vagy vajjal elkevert tejföllel leöntve, kikent tűzálló tálba tesszük, reszelt sajttal meghintve sütőben átsütjük. Sajtos tésztánk lesz

Hirdetés




A Séfbabér neked ajánlja !

A számodra érdekes receptekből a főmenü sorban kedvedre válogathatsz. Desszertek között találsz krémeket, süteményeket vagy tortákat, sok finom édesség elkészítését próbálhatod ki. A főételek finom ebédekhez adnak ötleteket, levesek főzéséhez tippeket. A Zöldségek eltevése télire és a Gyümölcs befőttek, lekvár, jam készítés tudományát is elsajátíthatod. Az italok készítéséhez kínálok további ötleteket. Továbbá megismerkedhetsz főzési alapokkal

További meglepetéseket ajánlok a Minden Nap Alap oldalon a Recept folyam kategóriában.

Aki szeretne többet tudni, az italokkal kapcsolatban a Wikipédia értékes információkkal szolgál.

Amennyiben szeretnéd receptjeimről értesülni email fiókodba, azt a Séfbabér kezdő oldalán és lent a lábrészben feliratkozásoddal megteheted. Iratkozz fel ! Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alap és az Adonisz.com Valamint ajánlom Blogger oldalaim
Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Megtalálhatóak Facebook oldalaik, kedveléseddel támogathatod

Minden Nap Alap        Séfbabér        Web oldal alapítója       Adonisz

Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

„séfbabér” csoport

„Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoport

„Adonisz” csoport

Véleményed kinyilatkoztatására hangos üzenet formájában itt, a recept alatt van lehetőséged ! Szívesen fogadom ! Köszönöm !

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Napi maradékból ebéd
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
Translate »