Ananász krém

Ananász krém egzotikus finomság, édes kényeztetés. Testnek és léleknek egyaránt szüksége van a kellemes hatásokra, amely lehet akár egy számunkra ízletes, kedvelt desszert elfogyasztása is. A krémek viszonylag könnyedén gyorsan elkészíthetőek és közkedvelt édességek. Ezért érdemes elsajátítani az elkészítésük “tudományát”. Konyhatündérek kedvelt receptje.

HirdetésHozzávalók

50 dkg ananász, 10 dkg cukor, 3 dkg zselatin, 0,5 l tejszín.

Ananász krém Séfbabér

Ananász krém Séfbabér

Elkészítés

50 dkg ananász apróra vágunk. A levét 10 dkg cukorral és 3 dkg fehér illetve színtelen zselatinnal felfőzzünk. Langyos állapotban ráöntjük az apróra felvagdalt ananászra. Amikor meghűlt de még nem olvadt 5 dl keményre felvert tejszínhabot keverünk bele. Majd az előző krémeknél már ismertetett módon jég között 3 órán át fagyasztjuk egy lezárható mandula olajjal kikent lezárható formában vagy hűtőben kis adagokban hűtjük. Ízlés szerint tálaljuk, kelyhekben vagy desszertes tányéron, gyümölcsökkel illetve tejszínhabbal.

Hirdetés
A Séfbabér neked ajánlja !

A számodra érdekes receptekből a főmenü sorban kedvedre válogathatsz. Desszertek között találsz krémeket, süteményeket vagy tortákat, sok finom édesség elkészítését próbálhatod ki. A főételek finom ebédekhez adnak ötleteket, levesek főzéséhez tippeket. A Zöldségek eltevése télire és a Gyümölcs befőttek, lekvár, jam készítés tudományát is elsajátíthatod. Az italok készítéséhez kínálok további ötleteket. Továbbá megismerkedhetsz főzési alapokkal

További meglepetéseket ajánlok a Minden Nap Alap oldalon a Recept folyam kategóriában.

Aki szeretne többet tudni, az előzőekkel kapcsolatban a Wikipédia értékes információkkal szolgál.

Amennyiben szeretnéd receptjeimről értesülni email fiókodba, azt a Séfbabér kezdő oldalán és lent a lábrészben feliratkozásoddal megteheted. Iratkozz fel ! Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alap és az Adonisz.com Valamint ajánlom Blogger oldalaim
Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Megtalálhatóak Facebook oldalaik, kedveléseddel támogathatod

                   Minden Nap Alap       Séfbabér       Web oldal alapítója         Adonisz

Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

„séfbabér” csoport

„Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoport

„Adonisz” csoport

Véleményed kinyilatkoztatására hangos üzenet formájában itt, a recept alatt van lehetőséged ! Szívesen fogadom ! Köszönöm !

Summary
recipe image
Recipe Name
Ananász krém
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
Translate »
%d bloggers like this: