Barack bólé

Barack bólé Parti koktél boros, gazdaságos megoldás. A legtöbb ital gyümölcsös ízesítéssel készül, ez a barackos ital borral kiegészíti egy ünnepi alkalom vendégeinek ízléses kínálatát. Jéggel igazi hűsítő.

HirdetésHozzávalók

15 db barack, 1 kg cukor, 2 liter bor, 1 citrom, 1 víz.

Barack bólé Séfbabér

Barack bólé Séfbabér

Elkészítés

A 15 db barackot meghámozzuk és félbe vágjuk. A magokat kiszedjük és a kajszibarack magokat megtörjük, a belét félre tesszük. Az őszibarack magokat nem használjuk fel azt csak eltávolítjuk. Egyébként bármelyik barack fajta megfelelő. A félbevágott gyümölcsökből 20 felet leszeletelünk, cukorral meghintjük és jégre tesszük. A 10 felet tálba rakjuk. 1kg cukrot 0,5 liter vízben felfőzünk s a tálba öntjük a fél barackokra. 30 percig így hagyjuk majd szitán áttörjük. Ráöntünk 2 liter bort, és egy citrom levét belefacsarunk elkeverjük és beletesszük a felszeletelt cukros lehűtött gyümölcs szeleteket és a barack magok belét. 2 órára jégre tesszük, lehűtjük, tálaláskor jégkockával vegyítjük.

Hirdetés
A Séfbabér neked ajánlja !

A számodra érdekes receptekből a főmenü sorban kedvedre válogathatsz. Desszertek között találsz krémeket, süteményeket vagy tortákat, sok finom édesség elkészítését próbálhatod ki. A főételek finom ebédekhez adnak ötleteket, levesek főzéséhez tippeket. A Zöldségek eltevése télire és a Gyümölcs befőttek, lekvár, jam készítés tudományát is elsajátíthatod. Az italok készítéséhez kínálok további ötleteket. Továbbá megismerkedhetsz főzési alapokkal

További meglepetéseket ajánlok a Minden Nap Alap oldalon a Recept folyam kategóriában.

Aki szeretne többet tudni, az italokkal kapcsolatban a Wikipédia értékes információkkal szolgál.

Amennyiben szeretnéd receptjeimről értesülni email fiókodba, azt a Séfbabér kezdő oldalán és lent a lábrészben feliratkozásoddal megteheted. Iratkozz fel ! Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alap és az Adonisz.com Valamint ajánlom Blogger oldalaim
Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Megtalálhatóak Facebook oldalaik, kedveléseddel támogathatod

Minden Nap Alap        Séfbabér        Web oldal alapítója       Adonisz

Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

„séfbabér” csoport

„Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoport

„Adonisz” csoport

Véleményed kinyilatkoztatására hangos üzenet formájában itt, a recept alatt van lehetőséged ! Szívesen fogadom ! Köszönöm !

Summary
recipe image
Recipe Name
Barack bólé
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Translate »