Engadin leves

Engadin leves Sok zöldséggel májas gombocókkal. Aki kedveli a májas ízeket szeretni fogja ezt a különlegesen összeállított májas, sajtos, de füstölt ízes betéttel készített ételt.

Hirdetés



Hozzávalók

50 dkg vegyes zöldségek, 30 dkg llevescsont, 1 db zsemle, 3 dkg máj, 3 dkg füstölt szalonna, 5 dkg gomba, 3 db tojás, 2 evőkanál morzsa, 4 evőkanál reszelt sajt, 2 dl tejföl.

Engadin leves Séfbabér

Engadin leves Séfbabér

Elkészítés

50 dkg leveszöldségből és 30 dkg levescsontból 2 liter jó levest főzünk és leszűrjük. 1 db tejben megáztatott zsemlét, 5 dkg gombát, 3 dkg füstölt szalonnát, 3 dkg májat, átdarálunk Majd összekeverjük 3 tojássárgájával, 2 evőkanál morzsával, 4 evőkanál reszelt sajttal, 1 dl tejföllel, és a 3 tojásfehérje habjával. Apró gombócokat formálunk belőle és belefőzzük a levesbe. Folytathatjuk úgy is, hogy a megfőtt gombócokat levesszűrővel kiszedjük és egy leveses tálba tesszük, míg a lébe 1 dl tejfölt belefőzünk és úgy öntjük a gombócokra.

Hirdetés




A Séfbabér neked ajánlja !

A számodra érdekes receptekből a főmenü sorban kedvedre válogathatsz. Desszertek között találsz krémeket, süteményeket vagy tortákat, sok finom édesség elkészítését próbálhatod ki. A főételek finom ebédekhez adnak ötleteket, levesek főzéséhez tippeket. A Zöldségek eltevése télire és a Gyümölcs befőttek, lekvár, jam készítés tudományát is elsajátíthatod. Az italok készítéséhez kínálok további ötleteket. Továbbá megismerkedhetsz főzési alapokkal

További meglepetéseket ajánlok a Minden Nap Alap oldalon a Recept folyam kategóriában.

Aki szeretne többet tudni, az előzőekkel kapcsolatban a Wikipédia értékes információkkal szolgál.

Amennyiben szeretnéd receptjeimről értesülni email fiókodba, azt a Séfbabér kezdő oldalán és lent a lábrészben feliratkozásoddal megteheted. Iratkozz fel ! Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alap és az Adonisz.com Valamint ajánlom Blogger oldalaim
Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Megtalálhatóak Facebook oldalaik, kedveléseddel támogathatod

Minden Nap Alap       Séfbabér        Web oldal alapítója        Adonisz

Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

„séfbabér” csoport

„Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoport

„Adonisz” csoport

Véleményed kinyilatkoztatására hangos üzenet formájában itt, a recept alatt van lehetőséged ! Szívesen fogadom ! Köszönöm !

Summary
recipe image
Recipe Name
Engadin leves
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
Translate »