Joghurt házilag

Joghurt házilag készítése egyszerű és egészséges. Sokunk által szeretett joghurtunk, játszi szerrel otthon  is könnyen előállítható. Nem is gondolnánk mennyire egyszerű folyamat. A házi tej, amely nem ment át különböző nagyüzemi eljárásokon, a legmegfelelőbb erre a célra.

HirdetésJoghurt házilag Séfbabér

Joghurt házilag Séfbabér

Elkészítés

Legegyszerűbb készítési módja a következő. 1/2 liter tejet felforralunk, majd lehűtjük 45 C °-ra. Ezt követően folyamatos keverése közben 1 evőkanálnyi már kész joghurtot keverünk hozzá és egyenletes melegen tartjuk 2-3 órán át. Legmegfelelőbb erre a célra a langyos sütő. Ügyeljünk azonban arra, hogy ne legyen túl meleg, mert akkor a joghurt túl savanyú lesz. Majd alaposan lehűtjük, a legjobb hűtőszekrénybe tenni ott 2 napig is el áll. Fogyasztás előtt keverjük fel és egy kanálnyival már is gondoskodhatunk a következő adagról.

Hirdetés
A Séfbabér neked ajánlja !

A számodra érdekes receptekből a főmenü sorban kedvedre válogathatsz. Desszertek között találsz krémeket, süteményeket vagy tortákat, sok finom édesség elkészítését próbálhatod ki. A főételek finom ebédekhez adnak ötleteket, levesek főzéséhez tippeket. A Zöldségek eltevése télire és a Gyümölcs befőttek, lekvár, jam készítés tudományát is elsajátíthatod. Az italok készítéséhez kínálok további ötleteket. Továbbá megismerkedhetsz főzési alapokkal

További meglepetéseket ajánlok a Minden Nap Alap oldalon a Recept folyam kategóriában.

Aki szeretne többet tudni, az italokkal kapcsolatban a Wikipédia értékes információkkal szolgál.

Amennyiben szeretnéd receptjeimről értesülni email fiókodba, azt a Séfbabér kezdő oldalán és lent a lábrészben feliratkozásoddal megteheted. Iratkozz fel ! Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alap és az Adonisz.com Valamint ajánlom Blogger oldalaim
Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Megtalálhatóak Facebook oldalaik, kedveléseddel támogathatod

Minden Nap Alap        Séfbabér         Web oldal alapítója        Adonisz

Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

„séfbabér” csoport

„Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoport

„Adonisz” csoport

Véleményed kinyilatkoztatására hangos üzenet formájában itt, a recept alatt van lehetőséged ! Szívesen fogadom ! Köszönöm !

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Joghurt házilag
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
Translate »
%d bloggers like this: