Barackos Margharita

Barackos Margharita Turmixos tequilás koktél. Felnőtt barackos ízek kedvelőinek, egy újabb bártitokba való beavatással a készítését illetően. A shakereket nem mindegy milyen módon használjuk ki. Vannak italok amelyeket teljes mértékben benne keverünk össze és vannak olyan is amelyek összetevőinek csak néhány eleméhez használhatjuk. Egyes koktél italok pedig teljes mértékben turmixban készülnek el. Ez is egy ilyen kehely csoda.

HirdetésHozzávalók

2 cl friss lime lé, 1cl barack szirup, 1 nagy barack, 2 cl narancs likőr, 4 cl tequila silver.

Barackos Margharita Séfbabér

Barackos Margharita Séfbabér

Elkészítés

Csavarjunk ki 2 cl lime levet frissen, 1 cl barack szirupot adjunk hozzá, 2 cl narancs likőrt, 4 cl tequila silvert. Egy nagy barack húsát daraboljuk össze és turmixoljuk ki, majd tegyünk bele bőségesen jeget és a többi összetevővel alaposan keverjük ki a gépben. Az így készült alkoholos Barackos Margharitát kehely formájú pohárban kínáljuk.

Hirdetés
A Séfbabér neked ajánlja !

A számodra érdekes receptekből a főmenü sorban kedvedre válogathatsz. Desszertek között találsz krémeket, süteményeket vagy tortákat, sok finom édesség elkészítését próbálhatod ki. A főételek finom ebédekhez adnak ötleteket, levesek főzéséhez tippeket. A Zöldségek eltevése télire és a Gyümölcs befőttek, lekvár, jam készítés tudományát is elsajátíthatod. Az italok készítéséhez kínálok további ötleteket. Továbbá megismerkedhetsz főzési alapokkal

További meglepetéseket ajánlok a Minden Nap Alap oldalon a Recept folyam kategóriában.

Aki szeretne többet tudni, az italokkal kapcsolatban a Wikipédia értékes információkkal szolgál.

Amennyiben szeretnéd receptjeimről értesülni email fiókodba, azt a Séfbabér kezdő oldalán és lent a lábrészben feliratkozásoddal megteheted. Iratkozz fel ! Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alap és az Adonisz.com Valamint ajánlom Blogger oldalaim
Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Megtalálhatóak Facebook oldalaik, kedveléseddel támogathatod

Minden Nap Alap        Séfbabér       Web oldal alapítója       Adonisz

Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

„séfbabér” csoport

„Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoport

„Adonisz” csoport

Véleményed kinyilatkoztatására hangos üzenet formájában itt, a recept alatt van lehetőséged ! Szívesen fogadom ! Köszönöm !

Summary
recipe image
Recipe Name
Barackos Margharita
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
Translate »