Vörös bor likőr

Vörös bor likőr. Konyakos ízesítés a kiválasztotthoz.  A minőséget a jó alapanyagok összeadása és az elkészítés folyamata határozza meg. A recept csak azt kéri, hogy a bor vörös legyen, de hogy abból, melyik fajta ? Miből készült, milyen gyümölcsből melyik aroma ? A képzelet és a lehetőségeink szabhatnak határt. A házigazda szíve joga. A tipp az adott, javasolt.

Hirdetés



Hozzávalók

1 l vörös bor, 5 dl. konyak, 2 dl alkohol 80 dkg kockacukor

Vörös bor likőr Séfbabér

Vörös bor likőr Séfbabér

Elkészítés

1 liter ízletes vörös borban felforralunk 80 dkg kockacukrot. Amikor kihűlt hozzáadunk fél liter konyakot és 2 dl tiszta alkoholt. Alaposan összerázzuk, hogy az ízek keveredjenek. Üvegekbe töltve légmentesen lezárjuk. Legalább 2 hónapig hagyjuk állni mielőtt fogyasztjuk. Hűvös helyen tároljuk, lehetőleg fektetve, mint a sima borospalackokat

Hirdetés




A Séfbabér neked ajánlja !

A számodra érdekes receptekből a főmenü sorban kedvedre válogathatsz. Desszertek között találsz krémeket, süteményeket vagy tortákat, sok finom édesség elkészítését próbálhatod ki. A főételek finom ebédekhez adnak ötleteket, levesek főzéséhez tippeket. A Zöldségek eltevése télire és a Gyümölcs befőttek, lekvár, jam készítés tudományát is elsajátíthatod. Az italok készítéséhez kínálok további ötleteket.

További meglepetéseket ajánlok a Minden Nap Alap oldalon a Recept folyam kategóriában.

Aki szeretne többet tudni, az italokkal kapcsolatban a Wikipédia értékes információkkal szolgál.

Amennyiben szeretnéd receptjeimről értesülni email fiókodba, azt a Séfbabér kezdő oldalán és lent a lábrészben feliratkozásoddal megteheted. Iratkozz fel ! Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alap és az Adonisz.com Valamint ajánlom Blogger oldalaim
Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Megtalálhatóak Facebook oldalaik, kedveléseddel támogathatod

Minden Nap Alap       Séfbabér        Web oldal alapítója        Adonisz

Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

„séfbabér” csoport

„Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoport

„Adonisz” csoport

Véleményed kinyilatkoztatására hangos üzenet formájában itt, a recept alatt van lehetőséged ! Szívesen fogadom ! Köszönöm !

Summary
recipe image
Recipe Name
Vörös bor likőr
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
Translate »