Soul whiskys koktél

Soul whiskys koktél. Citromlével enyhített töménység. Köztudatban az alkoholos italok valamelyest tompítóként hatnak, ellazítanak. Míg a citrom élénkítő hatást gyakorol az emberi szervezetre. A kettő együtt enyhítő szédítőként hat, enyhíti a másnapra okozható macskajajos ébredést a többlet bevitele esetén. A koktélok így összetételükben lehetnek enyhébbek és ütősebbek az alap italnál.

HirdetésHozzávalók

4,5 cl Bourbon whisky, 3 cl citromlé, 1,5 cl cukor szirup, jég.

Soul Whiskys koktél Séfbabér

Soul Whiskys koktél Séfbabér

Elkészítés

4,5 cl  Bourbon whiskyt a 3,5 cl frissen facsart citrom levét , 1, 5 cl cukorsziruppal shakerben apróra tört jéggel alaposan összerázzuk. Ezáltal az alkohol és az adalék anyagok alaposan elkeverednek és a jég által meghűlnek, valamelyest hígulnak. Szokás szerint whiskys pohárba jeget helyezünk és az italt rászűrjük. Díszítésnek citromot és koktél cseresznyét alkalmazhatunk szokás szerint.

Hirdetés
A Séfbabér neked ajánlja !

A számodra érdekes receptekből a főmenü sorban kedvedre válogathatsz. Desszertek között találsz krémeket, süteményeket vagy tortákat, sok finom édesség elkészítését próbálhatod ki. A főételek finom ebédekhez adnak ötleteket, levesek főzéséhez tippeket. A Zöldségek eltevése télire és a Gyümölcs befőttek, lekvár, jam készítés tudományát is elsajátíthatod. Az italok készítéséhez kínálok további ötleteket. Továbbá megismerkedhetsz főzési alapokkal

További meglepetéseket ajánlok a Minden Nap Alap oldalon a Recept folyam kategóriában.

Aki szeretne többet tudni, a leírtakkal kapcsolatban a Wikipédia értékes információkkal szolgál.

Amennyiben szeretnéd receptjeimről értesülni email fiókodba, azt a Séfbabér kezdő oldalán és lent a lábrészben feliratkozásoddal megteheted. Iratkozz fel ! Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alap és az Adonisz.com Valamint ajánlom Blogger oldalaim
Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Megtalálhatóak Facebook oldalaik, kedveléseddel támogathatod

Minden Nap Alap        Séfbabér       Web oldal alapítója         Adonisz

Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

„séfbabér” csoport

„Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoport

„Adonisz” csoport

Véleményed kinyilatkoztatására hangos üzenet formájában itt, a recept alatt van lehetőséged ! Szívesen fogadom ! Köszönöm !

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Soul whiskys koktél
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
Translate »
%d bloggers like this: