Darált húsos muffin

Darált húsos muffin, mozzarellával elkészítéséhez recept. Egy remek süti amely nem csak egyszerűen egy sós apró sütemény, hanem tápláló is. Ez a sajtos sütemény, amely húsos sütemény is kevert tésztából készül. Gyorsan, rövid idő alatt kész nassolni valót tehetünk az asztalunkra. Konyhatündérek kedvence ez a sós muffin.

Hirdetés



Hozzávalók

1 fej közepes vöröshagyma, 1 gerezd foghagyma, 1 paprika, 3 db paradicsom, 1 csomag petrezselyem zöldje, 15 dkg mozzarella, 30 dkg darált hús, 10 dkg liszt, 2 db tojás, só, bors, őrölt kömény.

Darált húsos muffin Séfbabér

Darált húsos muffin Séfbabér

Elkészítés

A sütőt begyújtjuk, hogy mire elkészülünk a tésztával, elérje a 190 fok sütési hőmérsékletet. A hagymát, a foghagymát alaposan megtisztítjuk és nagyon apróra vágjuk, a a petrezselymet szintén. A hagymákat akár lereszelhetjük, hogy még jobban eltudjon az íze elegyedni. A 15 dkg mozzarellát, az 1 db fehér paprikát és a 2 db. paradicsomot szintén aprítjuk, kis kockákra vágjuk. A 30 dkg darált húst a 10 dkg lisztet, 2 db tojást, és a fűszereket keverőtálba tesszük. Beleszórjuk az ízlés szerinti, sót, borsot és őrölt köménymagot. Alaposan összekeverjük és hozzáadjuk a hagymát, fokhagymát, paprikát, paradicsomot és a mozzarellát. Összedolgozzuk, hogy az ízek megfelelően elegyedni tudjanak. A muffin sütőnket vajjal kikenjük és belekanalazzuk a tésztát. Sütőbe tesszük és kb. 20-25 perc alatt kisütjük. A tetejét paradicsommal és zöldséggel díszíthetjük.

Hirdetés




A Séfbabér neked ajánlja !

A számodra érdekes receptekből a főmenü sorban kedvedre válogathatsz. Desszertek között találsz krémeket, süteményeket vagy tortákat, sok finom édesség elkészítését próbálhatod ki. A főételek finom ebédekhez adnak ötleteket, levesek főzéséhez tippeket. További meglepetéseket ajánlok a Minden Nap Alap oldalon a Recept folyam kategóriában. A süteményekkel kapcsolatban a Wikipédia értékes információkkal szolgál.

Amennyiben szeretnéd receptjeimről értesülni email fiókodba, azt a Séfbabér kezdő oldalán és lent a lábrészben is megteheted. Iratkozz fel ! Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alap és az Adonisz.com Valamint ajánlom Blogger oldalaim
Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Véleményed kinyilatkoztatására hangos üzenet formájában itt, a recept alatt van lehetőséged ! Szívesen fogadom ! Köszönöm !

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Darált húsos muffin
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Translate »