Testarossa koktél

Testarossa koktél Epres pezsgős és felnőtt hűsítő ital. A bárok kiszolgáló listáján számos italkínálatból válogathat az oda látogató, de elkészíthetjük játszi könnyedséggel a saját otthonunkban is, hogy változatos frissítőkkel kényeztethessük vendégeinket illetve saját magunkat. Hiszen az eper és a pezsgő kombinációja jól ismert csábítás.

HirdetésHozzávalók

Eperpüré 2 cl, pezsgő 1 cl.

Testarossa koktél Séfbabér

Testarossa koktél Séfbabér

Elkészítés

A 2 cl friss eperpürét amelyet az érett gyümölcs leturmixolásával vagy ledarálásával nyerünk, lehűtjük és hideg állapotban egy magas falú szintén hideg koktélos pohárba mérjük, majd jégen hűtött szintén hideg pezsgővel töltjük fel. Lágyan összekeverjük és jégkockákat teszünk hozzá. Az aroma meghatározásánál fontos szerepet játszik, hogy milyen a kiválasztott pezsgő minősége, fajtája és hőfoka. Nem ugyan azt az ízhatást érjük el különböző, száraz vagy félédes esetleg édes pezsgővel. Érdemes figyelembe venni ezeket a tényezőket.

Hirdetés
A Séfbabér neked ajánlja !

A számodra érdekes receptekből a főmenü sorban kedvedre válogathatsz. Desszertek között találsz krémeket, süteményeket vagy tortákat, sok finom édesség elkészítését próbálhatod ki. A főételek finom ebédekhez adnak ötleteket, levesek főzéséhez tippeket. A Zöldségek eltevése télire és a Gyümölcs befőttek, lekvár, jam készítés tudományát is elsajátíthatod. Az italok készítéséhez kínálok további ötleteket.

További meglepetéseket ajánlok a Minden Nap Alap oldalon a Recept folyam kategóriában.

Aki szeretne többet tudni, az italokkal kapcsolatban a Wikipédia értékes információkkal szolgál.

Amennyiben szeretnéd receptjeimről értesülni email fiókodba, azt a Séfbabér kezdő oldalán és lent a lábrészben feliratkozásoddal megteheted. Iratkozz fel ! Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alap és az Adonisz.com Valamint ajánlom Blogger oldalaim
Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Megtalálhatóak Facebook oldalaik, kedveléseddel támogathatod

Minden Nap Alap       Séfbabér        Web oldal alapítója         Adonisz

Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

„séfbabér” csoport

„Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoport

„Adonisz” csoport

Véleményed kinyilatkoztatására hangos üzenet formájában itt, a recept alatt van lehetőséged ! Szívesen fogadom ! Köszönöm !

Summary
recipe image
Recipe Name
Testarossa koktél
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
Translate »