Grog forrón

Grog forrón kínált rumos ital. Édesített szeszes bűbáj. A rumot a tengerészek elhíresült alkoholos italát, ebben a formában fogyasztva, édes de ütős melegítő lágyságában ízlelhetjük meg. Csak felnőtt 18 évet betöltöttek számára engedélyezett, vendég kínáló házi recept .

HirdetésHozzávalók

1pohár forró víz, 1pohár szálasra főt szirup, 1 pohár rum.

Grog forrón Séfbabér

Grog forrón Séfbabér

Elkészítés

Először szirupot készítünk 1 dl vízhez 25 dkg porcukrot számítunk. 1 pohárnyi szálasra főzött porcukorra 1 pohárnyi forró vizet ráöntünk, hagyjuk együtt egyet forrni. Ehhez a mennyiséghez ugyanakkora pohár rumot veszünk alapul, mint amekkorával a szirupot és a forró vizet mértük. A három összetevőt 1/3-os arányokban. Arra kell ügyelni, hogy a rum közvetlen fogyasztás előtt kerüljön a még forró szirupos léhez. Amennyiben az azonnal szükséges már az elkészítéskor bele kerülhet, más esetben külön érdemes a forró ital mellé adagolni.

Hirdetés
A Séfbabér neked ajánlja !

A számodra érdekes receptekből a főmenü sorban kedvedre válogathatsz. Desszertek között találsz krémeket, süteményeket vagy tortákat, sok finom édesség elkészítését próbálhatod ki. A főételek finom ebédekhez adnak ötleteket, levesek főzéséhez tippeket. A Zöldségek eltevése télire és a Gyümölcs befőttek, lekvár, jam készítés tudományát is elsajátíthatod. Az italok készítéséhez kínálok további ötleteket.

További meglepetéseket ajánlok a Minden Nap Alap oldalon a Recept folyam kategóriában.

Aki szeretne többet tudni, az italokkal kapcsolatban a Wikipédia értékes információkkal szolgál.

Amennyiben szeretnéd receptjeimről értesülni email fiókodba, azt a Séfbabér kezdő oldalán és lent a lábrészben feliratkozásoddal megteheted. Iratkozz fel ! Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alap és az Adonisz.com Valamint ajánlom Blogger oldalaim
Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Megtalálhatóak Facebook oldalaik, kedveléseddel támogathatod

Minden Nap Alap       Séfbabér       Web oldal alapítója       Adonisz

Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

„séfbabér” csoport

„Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoport

„Adonisz” csoport

Véleményed kinyilatkoztatására hangos üzenet formájában itt, a recept alatt van lehetőséged ! Szívesen fogadom ! Köszönöm !

Summary
recipe image
Recipe Name
Grog forrón
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)
Translate »