Mandula krém

Mandula krém, igazi kényeztetés testnek és léleknek. Annyira finom és könnyen elkészíthető édesség, hogy minden házi Tündér kedvét leli majd benne. Aki  szereti az édességeket, szeret  változatos desszerteket fogyasztani ez a recept sem hiányozhat a gyűjteményéből.

HirdetésHozzávalók

13 dkg porcukor 2 cs vanília, 4 tojássárgája, 15 dkg mandula, 0,5 l tejszín, kevés tej.

Mandula krém Séfbabér

Mandula krém Séfbabér

Elkészítés

14 dk vaníliás porcukrot (13 dkg porcukor 2 cs vanília) A porcukrot és a vaníliát elegyítjük, 4 tojássárgájával simára keverjük. 15 dkg megdarált mandulát kevés tejjel sűrűre megfőzzünk, és kihűtünk. 0,5 liter tejszínből sűrű habot verünk amibe a főtt mandulát és a tojássárgáját hozzá dolgozzuk, majd vízzel kiöblített formákba töltjük, lehetőleg fedelesbe, és 2-3 órára jégszekrényben megdermesztjük.  Ízlésesen tálaljuk.

Hirdetés
A Séfbabér neked ajánlja !

A számodra érdekes receptekből a főmenü sorban kedvedre válogathatsz. Desszertek között találsz krémeket, süteményeket vagy tortákat, sok finom édesség elkészítését próbálhatod ki. A főételek finom ebédekhez adnak ötleteket, levesek főzéséhez tippeket. A Zöldségek eltevése télire és a Gyümölcs befőttek, lekvár, jam készítés tudományát is elsajátíthatod. Az italok készítéséhez kínálok további ötleteket. Továbbá megismerkedhetsz főzési alapokkal

További meglepetéseket ajánlok a Minden Nap Alap oldalon a Recept folyam kategóriában.

Aki szeretne többet tudni, az előzőekkel kapcsolatban a Wikipédia értékes információkkal szolgál.

Amennyiben szeretnéd receptjeimről értesülni email fiókodba, azt a Séfbabér kezdő oldalán és lent a lábrészben feliratkozásoddal megteheted. Iratkozz fel ! Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alap és az Adonisz.com Valamint ajánlom Blogger oldalaim
Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Megtalálhatóak Facebook oldalaik, kedveléseddel támogathatod

Minden Nap Alap Séfbabér Web oldal alapítója Adonisz

Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

„séfbabér” csoport

„Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoport

„Adonisz” csoport

Véleményed kinyilatkoztatására hangos üzenet formájában itt, a recept alatt van lehetőséged ! Szívesen fogadom ! Köszönöm !

Summary
recipe image
Recipe Name
Mandula krém
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
Translate »