Julep koktél

Julep koktél mentás jeges Bourbon whisky. A jéghideg ellazulás itala, sokkal inkább a déli mediterrán vidékeken ismertebb. Ezeken a területeken elterjedtebb bár ital. A tengerparti nyaralások esti hűsít, szórakozások közkedvelt kísérője. Csak 18 év felett !

HirdetésHozzávalók

6 cl Bourbon whisky, 2 cl cukorszirup, 4 db mentaág, Jég

Julep koktél Séfbabér

Julep koktél Séfbabér

Elkészítés

A 6 cl Bourbon whiskyt és a 2 cl cukorszirupot a jeges shakerbe mérjük a mentaleveleket1 kivételével szintén bele tördeljük, mert így rázás közben a belőle jéggel kitört lé belekeveredik az italba és ettől kap kellemes mentás aromát. A koktélos poharat alaposan megtöltjük jéggel és rászűrjük a szirupos, így már mentás whiskyt. Koktél keverő kanállal megkeverjük és a tetejére jégdarabokat helyezünk, az előzőekben kimaradt mentalevéllel díszítjük.

Hirdetés
A Séfbabér neked ajánlja !

A számodra érdekes receptekből a főmenü sorban kedvedre válogathatsz. Desszertek között találsz krémeket, süteményeket vagy tortákat, sok finom édesség elkészítését próbálhatod ki. A főételek finom ebédekhez adnak ötleteket, levesek főzéséhez tippeket. A Zöldségek eltevése télire és a Gyümölcs befőttek, lekvár, jam készítés tudományát is elsajátíthatod. Az italok készítéséhez kínálok további ötleteket. Továbbá megismerkedhetsz főzési alapokkal

További meglepetéseket ajánlok a Minden Nap Alap oldalon a Recept folyam kategóriában.

Aki szeretne többet tudni, a leírtakkal kapcsolatban a Wikipédia értékes információkkal szolgál.

Amennyiben szeretnéd receptjeimről értesülni email fiókodba, azt a Séfbabér kezdő oldalán és lent a lábrészben feliratkozásoddal megteheted. Iratkozz fel ! Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alap és az Adonisz.com Valamint ajánlom Blogger oldalaim
Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Megtalálhatóak Facebook oldalaik, kedveléseddel támogathatod

Minden Nap Alap         Séfbabér         Web oldal alapítója           Adonisz

Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

„séfbabér” csoport

„Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoport

„Adonisz” csoport

Véleményed kinyilatkoztatására hangos üzenet formájában itt, a recept alatt van lehetőséged ! Szívesen fogadom ! Köszönöm !

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Julep koktél
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)
Translate »