Bourbon Cobbler

Bourbon Cobbler koktél Bárpincérek titkos receptje. Hogyan keverjük, mit tehetünk a shakerbe ? Fontos, hogy szénsavas italokat, a pezsgővel, szódával készült koktélokat semmi esetre sem szabad velük együtt felrázni, a szénsavat kikeverni, mert elveszíti jellegzetes ízét nem csak a buborékok távoznak hanem vele együtt az aromák is. Csak bizonyos esetekben az alap keverhető ezeknél az italoknál shakben. Előnyösebb a könnyen elegyedő folyadékot poharakba töltve összedolgozni, ez a jeges koktéloknál addig tart míg a pohár fala be nem párásodik. További bár titkokat más részben találsz.

HirdetésHozzávalók

3 cl bourbon whiskey, 2 cl őszibarack likőr, 2 cl cukorszirup, 2 cl friss lime leve, 1 cl szóda.

Bourbon Cobbler Séfbabér

Bourbon Cobbler Séfbabér

Elkészítés

3 cl bourbon whiskeyt, 2 cl őszibarack likőrt, 2 cl cukorszirupot, 2 cl friss lime levet, egy shakerben jéggel összerázzuk. Majd hosszú falú pohárba jégre rászűrjük. Feltöltjük szódavízzel és összekeverjük. A díszítéshez használhatunk Lime szeleteket, cseresznye szemeket Feldobhatjuk esetleg friss bogyós gyümölcsökkel mint például ribizli, málna vagy eper.

Hirdetés
A Séfbabér neked ajánlja !

A számodra érdekes receptekből a főmenü sorban kedvedre válogathatsz. Desszertek között találsz krémeket, süteményeket vagy tortákat, sok finom édesség elkészítését próbálhatod ki. A főételek finom ebédekhez adnak ötleteket, levesek főzéséhez tippeket. A Zöldségek eltevése télire és a Gyümölcs befőttek, lekvár, jam készítés tudományát is elsajátíthatod. Az italok készítéséhez kínálok további ötleteket.

További meglepetéseket ajánlok a Minden Nap Alap oldalon a Recept folyam kategóriában.

Aki szeretne többet tudni, az italokkal kapcsolatban a Wikipédia értékes információkkal szolgál.

Amennyiben szeretnéd receptjeimről értesülni email fiókodba, azt a Séfbabér kezdő oldalán és lent a lábrészben feliratkozásoddal megteheted. Iratkozz fel ! Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alap és az Adonisz.com Valamint ajánlom Blogger oldalaim
Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Megtalálhatóak Facebook oldalaik, kedveléseddel támogathatod

Minden Nap Alap        Séfbabér       Web oldal alapítója        Adonisz

Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

„séfbabér” csoport

„Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoport

„Adonisz” csoport

Véleményed kinyilatkoztatására hangos üzenet formájában itt, a recept alatt van lehetőséged ! Szívesen fogadom ! Köszönöm !

Summary
recipe image
Recipe Name
Bourbon Cobbler
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
Translate »