Minestra leves

Minestra leves Olasz konyhák zöldséglevese.  Nos, hogy a mi leveseink jobbak, finomabbak ? Ízlés dolga. Kipróbálni már a változatos étrend érdvéért is érdemes.

HirdetésHozzávalók

30 dkg leves csont, 20 dkg sárgarépa, 15 dkg petrezselyemgyökér, 12 dkg kelkáposzta, 10 dkg burgonya, 10 dkg karalábé, 10 dkg zeller, 4 dkg zsír, 2 dkg só, 3 dkg paradicsompüré, vagy paradicsom, paprika, 1/2 csomag petrezselyem zöldje, 5 dkg spagetti, 5 dkg reszelt sajt, 5 dkg füstölt szalonna.

Minestra leves Séfbabér

Minestra leves Séfbabér

Elkészítés

A csontokat 5 dkg sárgarépával, 5 dkg petrezselyemgyökérrel 1,5 liter sós vízben 2 órán átfőzzük. A megtisztított zöldségeket, kelkáposztát, burgonyát zellert, karalábét, metéltre vágjuk és közben zsírban lepároljuk, a füstölt szalonnát kockára vágva lepirítjuk a paradicsompürével. A levest leszűrjük, beletesszük a párolt zöldségeket és a pirított szalonnát, spagettit és 20 percig forraljuk. A reszelt sajtot a tányérokba tálalt levesbe tesszük.

Hirdetés
A Séfbabér neked ajánlja !

A számodra érdekes receptekből a főmenü sorban kedvedre válogathatsz. Desszertek között találsz krémeket, süteményeket vagy tortákat, sok finom édesség elkészítését próbálhatod ki. A főételek finom ebédekhez adnak ötleteket, levesek főzéséhez tippeket. A Zöldségek eltevése télire és a Gyümölcs befőttek, lekvár, jam készítés tudományát is elsajátíthatod. Az italok készítéséhez kínálok további ötleteket. Továbbá megismerkedhetsz főzési alapokkal

További meglepetéseket ajánlok a Minden Nap Alap oldalon a Recept folyam kategóriában.

Aki szeretne többet tudni, a leírtakkal kapcsolatban a Wikipédia értékes információkkal szolgál.

Amennyiben szeretnéd receptjeimről értesülni email fiókodba, azt a Séfbabér kezdő oldalán és lent a lábrészben feliratkozásoddal megteheted. Iratkozz fel ! Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alap és az Adonisz.com Valamint ajánlom Blogger oldalaim
Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Megtalálhatóak Facebook oldalaik, kedveléseddel támogathatod

Minden Nap Alap       Séfbabér        Web oldal alapítója        Adonisz

Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

„séfbabér” csoport

„Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoport

„Adonisz” csoport

Véleményed kinyilatkoztatására hangos üzenet formájában itt, a recept alatt van lehetőséged ! Szívesen fogadom ! Köszönöm !

Summary
recipe image
Recipe Name
Minestra leves
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
Translate »
%d bloggers like this: