A világ Fizzei

A világ Fizzei Standard bár italok Koktélok. A bárkultúrához hozzá tartozik ezen italok ismerete, amelyek elsősorban alkoholos italok, de készülhetnek alkohol mentesen is. Hiszen alap alkotó elemük a citromlé, cukor vagy szirup és a hideg szódavíz. Szomjúságoltó hosszú italok.

Hirdetés



Ami fontos, hogy készítésüknél csak porcukrot használjunk, amit gyengén csak a felolvadásig szabad keverni, hogy a szénsav tartalom ne ürüljön ki, mert vele együtt szomjoltó hatása is elszállhat.

A világ Fizzei Standard bár italok Koktélok Séfbabér

A világ Fizzei Standard bár italok Koktélok Séfbabér

Brandy-Fizz : Ízlés szerinti porcukor, 1/2 citrom leve, 1/2 Konyak, 2 dl szódavíz

Gin-Fizz: Ízlés szerinti porcukor, 1/2 citrom leve, 1/2 Gin, 2 dl szódavíz

Orange-Fizz: Ugyan az mint a Gin-Fizz azzal a különbséggel, hogy citromlé helyet egy fél narancs levét adjuk a koktélhoz

Golden-Fizz: Ugyanaz mint a Gin-Fizz azzal a különbséggel, hogy tojássárgáját tartalmaz. Először a tojássárgáját, Gint, citromlevet és a cukrot jéggel a shakerben összerázzuk, szűrővel a pohárba szűrjük és utána szódával spricceljük fel.

Silver-Fizz: Ugyan úgy készül mint a Golden-Fizz azzal a különbséggel, hogy itt a tojássárgája helyett a fehérjét, Gint, jeget, citromlét, porcukrot jól összerázzuk a shakerben, pohárba szűrve szódával felspricceljük.

A világ Fizzei Standard bár italok Koktélok

A világ Fizzei Standard bár italok Koktélok

Hirdetés




A Séfbabér neked ajánlja !

A számodra érdekes receptekből a főmenü sorban kedvedre válogathatsz. Desszertek között találsz krémeket, süteményeket vagy tortákat, sok finom édesség elkészítését próbálhatod ki. A főételek finom ebédekhez adnak ötleteket, levesek főzéséhez tippeket. A Zöldségek eltevése télire és a Gyümölcs befőttek, lekvár, jam készítés tudományát is elsajátíthatod. Az italok készítéséhez kínálok további ötleteket. Továbbá megismerkedhetsz főzési alapokkal

További meglepetéseket ajánlok a Minden Nap Alap oldalon a Recept folyam kategóriában.

Aki szeretne többet tudni, az italokkal kapcsolatban a Wikipédia értékes információkkal szolgál.

Amennyiben szeretnéd receptjeimről értesülni email fiókodba, azt a Séfbabér kezdő oldalán és lent a lábrészben feliratkozásoddal megteheted. Iratkozz fel ! Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alap és az Adonisz.com Valamint ajánlom Blogger oldalaim
Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Megtalálhatóak Facebook oldalaik, kedveléseddel támogathatod

Minden Nap Alap Séfbabér Web oldal alapítója Adonisz

Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

„séfbabér” csoport

„Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoport

„Adonisz” csoport

Véleményed kinyilatkoztatására hangos üzenet formájában itt, a recept alatt van lehetőséged ! Szívesen fogadom ! Köszönöm !

Summary
recipe image
Recipe Name
Fizzek
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
Translate »