Daisy koktélok

Daisy koktélok Gin, Vodka, Rum vagy Brandy.  Mind a négy típusú koktél az alap ital megváltoztatásával azonos módon készül. Nevük első tagja a fő összetevőről tekintve lehet Gin Daisy, Vodka Daisy, Rum Daisy vagy Brandy  Daisy. Fogyasztásuk típusa a világ egyes területein változó. Nálunk kevésbé ismert, nem elterjed.

Hirdetés



Hozzávalók

4 cl gin vagy vodka vagy rum vagy brandy, 3 cl szódavíz, 1cl grenadine szirup, 1 cl citromlé, jég.

Daisy koktélok Séfbabér

Daisy koktélok Séfbabér

Elkészítés

4 cl gin vagy vodka vagy rum vagy brandy, választás szerint, továbbá1cl grenadine szirup, 1 cl citromlevet, lehetőleg frissen facsart. Az összetevőket shakerben alaposan jéggel összerázzuk. Egy koktélos pohárba jeget teszünk és rászűrjük, szódával felspricceljük, óvatosan összekeverjük, hogy a szénsav tartalma el ne vesszen. Koktél cseresznyével és narancs szeletekkel díszíthetjük.

Hirdetés




A Séfbabér neked ajánlja !

A számodra érdekes receptekből a főmenü sorban kedvedre válogathatsz. Desszertek között találsz krémeket, süteményeket vagy tortákat, sok finom édesség elkészítését próbálhatod ki. A főételek finom ebédekhez adnak ötleteket, levesek főzéséhez tippeket. A Zöldségek eltevése télire és a Gyümölcs befőttek, lekvár, jam készítés tudományát is elsajátíthatod. Az italok készítéséhez kínálok további ötleteket. Továbbá megismerkedhetsz főzési alapokkal

További meglepetéseket ajánlok a Minden Nap Alap oldalon a Recept folyam kategóriában.

Aki szeretne többet tudni, a leírtakkal kapcsolatban a Wikipédia értékes információkkal szolgál.

Amennyiben szeretnéd receptjeimről értesülni email fiókodba, azt a Séfbabér kezdő oldalán és lent a lábrészben feliratkozásoddal megteheted. Iratkozz fel ! Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alap és az Adonisz.com Valamint ajánlom Blogger oldalaim
Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Megtalálhatóak Facebook oldalaik, kedveléseddel támogathatod

Minden Nap Alap         Séfbabér        Web oldal alapítója         Adonisz

Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

„séfbabér” csoport

„Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoport

„Adonisz” csoport

Véleményed kinyilatkoztatására hangos üzenet formájában itt, a recept alatt van lehetőséged ! Szívesen fogadom ! Köszönöm !

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Daisy koktélok
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)
Translate »