Puncs Á La Glace

Puncs Á La Glace Puncs koktél Francia recept alapján. Elsősorban mint a koktélok azonnali fogyasztásra készülnek. Akkor mutatnak egyedi megjelenést a poharakban a folyadékok különböző fajsúlyának köszönhetően, ha közvetlen kínálás előtt készítjük és töltjük poharakba. Ez a recept elsősorban otthoni vendégváráshoz ad ötletet. Nem követi a bárok szabványos összetételét, mégis versenyképes koktél készíthető vele.
HirdetésHozzávalók

56 dkg cukor, 6 dl víz, 1 db citrom, 1 db narancs, 2 dl tejszín, 4 evőkanál rum.

 

Puncs Á La Glace Séfbabér

Puncs Á La Glace Séfbabér

56 dkg cukrot és 6 dl vizet addig főzünk míg 6 dl lesz belőle. Majd ezt kihűtjük Egy citromot és egy narancsot kifacsarunk  úgy, hogy a magjaik ne kerüljenek bele hozzáadjuk a cukros léhez. Együtt jégre vagyis fagyasztóba helyezzük 2 óra hosszára. Utána  2 dl tejszínből kemény habot verünk. Hozzákeverjük a kihűtött léhez, továbbá 4 evőkanál rumot teszünk bele és habverő segítségével az egészet habosra keverjük. Az elkészültét követően azonnal poharakba töltjük és kínáljuk.

Hirdetés
A Séfbabér neked ajánlja !

A számodra érdekes receptekből a főmenü sorban kedvedre válogathatsz. Desszertek között találsz krémeket, süteményeket vagy tortákat, sok finom édesség elkészítését próbálhatod ki. A főételek finom ebédekhez adnak ötleteket, levesek főzéséhez tippeket. A Zöldségek eltevése télire és a Gyümölcs befőttek, lekvár, jam készítés tudományát is elsajátíthatod. Az italok készítéséhez kínálok további ötleteket.

További meglepetéseket ajánlok a Minden Nap Alap oldalon a Recept folyam kategóriában.

Aki szeretne többet tudni, az italokkal kapcsolatban a Wikipédia értékes információkkal szolgál.

Amennyiben szeretnéd receptjeimről értesülni email fiókodba, azt a Séfbabér kezdő oldalán és lent a lábrészben feliratkozásoddal megteheted. Iratkozz fel ! Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alap és az Adonisz.com Valamint ajánlom Blogger oldalaim
Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Megtalálhatóak Facebook oldalaik, kedveléseddel támogathatod

Minden Nap Alap       Séfbabér       Web oldal alapítója       Adonisz

Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

„séfbabér” csoport

„Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoport

„Adonisz” csoport

Véleményed kinyilatkoztatására hangos üzenet formájában itt, a recept alatt van lehetőséged ! Szívesen fogadom ! Köszönöm !

Summary
recipe image
Recipe Name
Puncs Á La Glace
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
Translate »